Velkommen til HRT              Kontakt:  info@hrt-tennis.dk        Tlf:  45 76 54 00

Hørsholm Rungsted Tennisklub, i daglig tale HRT, er en af Danmarks førende tennisklubber inden for træningstilbud, sociale aktiviteter og faciliteter. Derudover er vi kendt for, at være dygtige til at afholde nationale og internationale ungdomsturneringer.

Vi er stolte af, at kunne tilbyde motiverende træning til tennisspillere i alle aldre og på alle niveauer, fra mikrospiller til veteran – fra begynder til elite.

Vi har et af Danmarks mest attraktive tennisanlæg, og har som en af de få klubber i landet hele ni indendørsbaner placeret i tæt afstand af hinanden. Udendørs har vi 20 rødgrusbaner fordelt på to anlæg: 14 baner i Hørsholm Idrætspark og seks baner i det hyggelige anlæg ved Bolbroengen i Rungsted.

Af andre faciliteter kan nævnes pro shop, cafe, mødelokale samt overnatningsmulighed i forbindelse med stævner, camps og trænerkurser.

HRT er medlem af Hjertestarter netværket (åbner nyt vindue)

Læs om HRT’s historie

Find os: