Turneringstennis for seniorer:

HRT deltager i sommersæsonen i SLTU’s turneringer med en række hold i ’seniorgruppen’.
Det foregår i følgende rækker:

Veteraner: Her har HRT hold i H/D 40+, H/D 60+ og H/D 70+ dog således at D i de sidstnævnte grupper kan være henholdsvis 58+ og 68+.

I veteranrækkerne spilles både single-kampe og double-kampe.

Veteranspillere har typisk spillet meget turneringstennis i deres yngre dage.

Motionsrækkerne: Denne gruppe har ingen alderskrav, men der er typisk tale om spillere i aldersgruppen 50-70. HRT har for tiden 4 motionshold, der i turneringssammenhæng er styrkeinddelt. Typisk tennisspillere der har spillet i mange år, men ikke nødvendigvis turneringstennis i deres yngre dage. Der spilles kun doubler (HD,DD og MD)

Golden Age: Denne gruppe henvender sig til H/D 60+ og er styrkemæssigt på niveau med de mellemstærke grupper i motionsrækkerne. Der spilles kun doubler (HD,DD og MD).

Veteranhold 40+ spiller kamp søndag, 60+ spiller kamp fredag, 70+ spiller kamp onsdag. træning kan være på andre dage. Motionshold spiller kamp og træning typisk tirsdag 18-20(21). Golden Age har træning og kamp onsdag formiddag

Hvert hold ledes af en holdkaptajn, der sætter holdet til turneringskampe og leder holdenes træningssessioner. Typisk spiller et hold træning eller kamp (ude/hjemme) hver uge i udesæsonen.

For at se holdkaptajner og kontaktdetaljer klik her

HRT-medlemmer der ønsker at deltage på et af de nævnte hold kan kontakte én af holdkaptajnerne eller undertegnede, der har en koordinerende rolle. Antallet af spillere på et hold varierer noget efter spillernes parathed m.h.t. til at være til rådighed, hvorfor en holdkaptajn kan tilkendegive at han/hun søger spillere eller at holdet er fuldt besat.